SMJEŠTAJ

Turističko naselje kapaciteta 1985 ležaja, svojom arhitekturom i ambijentom predstavlja turistički grad u kome su mediteranski ambijent, neposredna blizina Slovenske plaže  (1600 metara dužine), široke mogućnosti aktivnog odmora i živopisne zelene površine glavne privlačne tačke.

Turistički grad nakon potpune adaptacije završene u julu 2012. godine raspolaže sa 1016 smještajnih jedinica (863 sobe i 153 apartmana) raspoređenih u dvije kategorije 4 i 3+ * i kompletnim sadržajima neophodnim za opušteno ljetovanje.

 Nalazi se u samom centru Budve, na 10 minuta šetnje do antičkog Starog grada

 Hotel je sezonskog karaktera, otvoren od maja do kraja oktobra.

 Na jednom mjestu koncentrisano je sve što je potrebno za ugodan odmor – od smještaja i ishrane do rekreacije i zabave. Restorani, kafei, butici, mini-marketi, galerija, turističke agencije, stomatološke i ambulantne ordinacije, frizerski i kozmetički saloni, sportski tereni, bazeni – Slovenska plaža je grad prepun zelenila u malom.

 Rizort Slovenska plaža je među prvim dobitnicima u Crnoj Gori Eco label sertifikata, sertifikata Evropske Unije za brigu i očuvanje životne sredine. Sertifikat “Ekolabel” obavezuje da se poslovanje čitavog kompleksa “Slovenska plaža”, koji već predstavlja zelenu oazu Budve, bazira na održivom razvoju uz minimalno ugrožavanje prirodnih resursa.

Animacija

Najmlađim gostima je na raspolaganju otvoreni zabavni park u neposrednoj blizini bazena. Na zelenoj površini od 300 m2 djeca će se zabaviti u raznovrsnom sadržaju trombolina, tobogana i ostalim zanimljivim sadržajima. U savremeno opremljenoj dječjoj igraonici, koja se nalazi u hotelu Aleksandar, u neposrednoj blizini kompleksa djeca mogu koristiti hit dječji lavirint i baby kutka namjenjenom najmlađima, uz stalnu pratnju ljubaznog osoblja. Za goste hotela ulaz je slobodan. Posebna ponuda u okviru igraonice je organizacija proslave dječjih rođendana.

U večernjim časovima organizovane su različite tematske zabave: folklorne večeri, salsa večeri, karaoka zabave itd..

 

Muzički program je organizovan za posjetioce restorana Pjaca, bara Raspućin i bara All inclusive.

Na pjacetama kompleksa u toku cijelog ljeta održavaju se festivali i priredbe: folklora, etno-mediteranske muzike, djecjih predstava, crnogorskog nasljeđa, ulličnih pozorišnih trupa i slično, a pristup je besplatan.

Dodatni sadržaji

  • Otkriveni i natkriveni parking, uz doplatu od 4€ dnevno.
  • Wirless Internet u cijelom naselju: sobe, svi javni punktovi- recepcija, lobby, restorani, bazen uz doplatu.
  • Dječja igraonica.
  • Turističe ponude: Rent car, Izleti, transferi
  • Kozmetički i frizerski salon, novinarnica, galerija

 

Hotelska politika

  • Primaju se sve kreditne kartice
  • Dolazak od 12,00 h
  • Odlazak do 10,00 h , Kasni odlazak uz doplatu

www.hgbudvanskarivijera.com